Decibel "Info" Meter (ADBMS1)

501_02501_03

Een decibel meter om het publiek te informeren. Bestaat uit 2 grote delen die op elkaar gemonteerd worden, met bovenaan een duidelijk leesbare decibel meter (Dateq, klasse 2 geijkt). Op het toestel staat een overzicht van welke hoeveelheid geluidsdruk tot welke schade leidt.

Uit onderzoek blijkt dat bijna één op vijf Vlaamse jongeren aan gehoorverlies lijdt. Vaak denkt men ten onrechte dat het probleem vanzelf overgaat. Eenmaal je gehoor beschadigd is, komt dit echter vaak nooit meer in orde. Voorkomen van gehoorschade is dan ook van zeer groot belang. De provincie heeft een aantal initiatieven genomen die je hierbij kunnen helpen. De decibel-meter box is hier een voorbeeld van.

Daarnaast kan je deze box vullen met oordopjes zodat het publiek van je evenement oordopjes via een dispenser uit deze machine kan halen.

Meer informatie over gehoorschade kan je vinden op de website van Amai, mijn (h)oren.
https://www.provincieantwerpen.be/aanbod/doe/amai-mijn-h-oren.html

Deze campagne rond gehoorschade gaat hand in hand met de nieuwe wet (1 januari 2013) rond geluid op evenementen. Alles wat je moet weten over deze nieuwe wetgeving is te vinden op de site van het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse overheid.


aantal in voorraad: 2

afmetingen (L x H x B): 115.00cm x 52.50cm x 62.50cm


Prijs:  € 0,00/dag of € 0,00/week
Aantal Materiaal Foto's
 
2 FLIGHT CASE 229_01